Omadeon's Meta-Blog

19/02/2012

Κοίτα ΠΟΙΟΣ μιλάει ‘κατά της Πρακτορολογίας της Αριστεράς’ – ο περιεκτικός super-πρακτορολόγος του blog antiplirophorisi (pirateincl)

Το ακόλουθο… περισπούδαστο σχόλιο στο “Lenin Reloaded”,  αρχικά μου φάνηκε ότι λέει πολλές αλήθειες και βγήκε από ωριμότητα (for a change)… αν και κάποια τσουβαλιάσματα που έκανε δεν μου άρεσαν:

pirateincl

Feb 19, 2012 02:40 AM

Γειά σου Αντώνη και στους υπόλοιπους. Δυο παρατηρήσεις επιγραμματικά για να μην κουράζω πολύ.
1. Είναι γνωστώ σε πάρα πολούς απο μας, είτε ανήκουν στου ελευθεριακό είτε στο μαρξιστικό πρόταγμα και μάλιστα και κάποιας ηλικίας (όπου αυτό σημαίνει οτι δεν γίναμε “μαρξιστές” και “ελευθερια΄κοί” απο την Συνασπισμένη ΔΟ του ιντιμίντια…), οτι ο αντιΚουκουδεισμός αποτελεί το υποκριτικό “αγωνιστικό” άλοθι Πασόκων και υποστηριχτών της ψεύτικης εκφυλισμένης “αριστεράς”, η οποία αναδύθηκε παράλληλα με την βίαιη καταστολή των καπιταλιστών κατά των αντισυστημικών προταγμάτων. Οποιοσδήποτε θελει να το πάιξει αντιπολιτευόμενος του συστήματος για να κρύψει τη συμπόρευσή του με τις στρατηγικές του, σου πετάει ενα αντιΚουκουέ και καθαρίζει… ή ετσι νομίζει! Αυτό εχει την εξήγησή του βέβαια η οποία αναφέρεται στην εχθρική στάση κατά του ΚΚΕ του μεταπολιτευτικού αναρχικού κινήματος, το οποίο βίωσε τον χαφιεδισμό και την καταστολή μελών του ΚΚΕ αρκετές φορές στο παρελθόν. Αυτό όμως πλέον είναι μια ξεδοντιασμένη ύποθεση. Ξεδοντιασμένη γιατί πάνω στην πολεμική σταση των αναρχικών της τότε εποχής, ήρθαν και μπαστακόθηκαν τα κοματόσκυλα του Συνασπιμού, Πασόκων, Καστοριαδικών και σιωναζιστών που αυτοπροσδιορίζονται ως “ελευθεριακοί” και “αυτόνομοι”. Φυσικά ακόμη ένας λόγος που λασπολογείται το ΚΚ με τέτοιες πρακτικές είναι οτι μιλάει για εξοδο απο την Ευρωπαική ενωση. Οποιος θίγει τα ιερά και τα όσια της ελληνικής εκφυλισμένης “αριστεράς”, μετονομάζεται σε “φασίστα”. Πολλά τα παραδέιγματα!

2. Οσον αφορά το ίδιο το ΚΚ και τη στάση του στα τελευταία γεγονότα με την εξέγερση της 12ης του μηνός.
Η στάση του ήταν απαράδεκτη (για να μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαρια κουβέντα). Οπως απαραδεκτη και αισχρές ήταν οι τοποθετήσεις απο την πλειοψηφία της αριστεράς για τα γεγονοτα. Κάποτε λοιδορούσαν το ΚΚ όταν έβγαζε εκείνες τις άθλιες ανακοινώσεις μιλώντας για “προβοκάτορες”, οταν πριν δεκαετίες ειχε εισβάλει ο λαός μέσα στην αμερικάνικη πρεσβεία και λιγο ελειψε να την κανει παρανάλομα. Τοτε ολες οι αριστερες οργανώσεις έκαναν σφοδρή κριτική στο ΚΚ για τις παρόμοιες άθλιες θέσεις του.
Τώρα φαίνεται οτι η “πρακτορολογία” εχει γίνει η πιπίλα της πλειοψηφίας της αριστεράς, με μια “αριστερά” που οι αντίστοιχες ανακοινώσεις του Λαος για τα γεονοτα της 11ης δεν εχουν επι της ουσίας διαφορά, αλλά κοινό παρανομαστή: “πρακτορες”, “προβοκάτορες”, “ασφαλίτες”.

Αργότερα έψαξα πιο καλά, όμως.

Οπότε, κοίτα ποιος μιλάει: Ο “pirateincl“, δηλαδή… o ίδιος  ακραίος λασπολόγος, που προ ημερών είχε ρίξει και σε μένα τον εξής… πρακτορολογικό βόθρο:

Τάδε έφη ο ιδιοκτήτης του blog http://antiplirophorisi.wordpress.com

Τάδε έφη ο pirateincl, ιδιοκτήτης του blog http://antiplirophorisi.wordpress.com

Τα υπόλοιπα για τον ίδιο (αν δεν τα διαβάσατε σε προηγούμενη ανάρτησητα αντιγράφω κι εδώ:

[…]

Είναι, όπως δείξαμε, τελείως παράλογο, προκειμένου να μην υπάρχουν “πράκτορες” (του συστήματος),  το να  “υποχρεωθούν” οι πάντες να “τηρούν δεοντολογικούς κανόνες” (ή και το “να υποχρεωθούν” όλοι σε κατάργηση της ανωνυμίας ). Αυτό που απασχολεί βέβαια, κατά κύριο λόγο, όσους βάλλουν τόσο έντονα κατά της ανωνυμίας είναι απλούστατα… η φίμωση κάθε κριτικής εναντίον τους, εφόσον (σύμφωνα με τη λογική αυτή) δικαιούνται να ομιλούν μόνο επώνυμοι, δηλαδή όσοι είναι και ευάλωτοι σε απειλές μηνύσεων, τις οποίες ενίοτε εξαπολύουν οι ίδιοι, ακόμη και χωρίς λόγο, όπως π.χ. σε…  εμένα τον ίδιο, πρόσφατα.

Κάποιος… κύριος παραπονείται δημοσίως, διότι συκοφαντήθηκε από “ανώνυμους κουκουλοφόρους” (δηλαδή κυρίως… εμένα, κατά τον ίδιο)! Ταυτόχρονα όμως, σύμφωνα με ένα… λαλίστατο (ανώνυμο) οπαδό της “Περιεκτικής Δημοκρατίας”, εγώ δεν είμαι τίποτ΄άλλο από ένα… “μουνόπανο της CIA”, ένας “σκατόπουστας του πενταγώνου”, ένας “μπάσταρδος ξεφτίλας” που “κοπρίζει”, ένα “σιωνιστικό πασοκικό τσιμπουκόφωνο”, ένα “σκουλήκι που (τολμά να) βάλει στο κοπρόστομά του αγωνιστές” (της Περιεκτικής Δημοκρατίας), ένας “αλητο-λέρας” και ένας…. “επαγγελματίας πληκτρολόγος της (αμερικάνικης) πρεσβείας”, ένα “φερέφωνο του ΝΑΤΟ”… κοντολογίς: “Ενα γουρούνι”. 😛

Ε, ναι. Ετσι ακριβώς με προσφωνούν τα δύο σχόλια του “φερμ” (που ξανα-υπογράφει σαν pirateincl) μετά το δικό μου “Υ.Γ.”.  Οι βωμολοχίες του είναι όμως αμελητέες, μπροστά στη λάσπη. Κράτησα screen shot (μην τυχόν και σβηστούν αυτά τα… αδαμάντινα σχόλια,  direct link  εδώ και δεύτερο link εδώ).

Αυτά δεν είναι απλά βρισίδια. Είναι πρωτοφανή μπουκέτα λάσπης, ψευτιάς,  βλακώδους παραπληροφόρησης και τυφλού παρανοϊκού μίσους (χωρίς λόγο). Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τούτους εδώ.

Κατ’ αρχάς… να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ είμαι μέλος των Οικολόγων Πράσινων, από τα τέλη του 2007. Για την ακρίβεια, δεν ήμουν ποτέ πραγματικό μέλος, αλλά δελεάστηκα να υπογράψω μια “αίτηση εγγραφής μέλους”, προκειμένου να μιλήσω σε ένα συνέδριό τους στην Αθήνα, το Μάρτη του 2007 (αλλιώς δεν θα μου επιτρεπόταν να πάρω το λόγο).   […]

Αυτός ο μάγκας όμως, του blog antiplirophorisi.wordpress.com (σύνδεσμος στο ψευδώνυμό του, στο δεύτερο σχόλιο) προφανώς βρήκε αντίγραφο εκείνου του παλιού κειμένου μου κάπου αλλού, όπου το είχα αναρτήσει (φοβούμενος μη λογοκριθεί από τους Ο/Π – το οποίο και έγινε). Και έσπευσε να πιστέψει τη μπούρδα ότι είμαι (ντε-και-καλά) “ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ”. Στην πραγματικότητα, το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Παραμένω απολύτως ανένταχτος (ανέκαθεν). […]

 1. φερμ says:

  06/01/2012 at 12:51 pm

  Αντε γαμήσου ρε μουνόπανο της CIA, σκατόπουστα του πενταγώνου μπάσταρδε ξεφτίλα. ¨Ηρθες να κοπρίσεις και εδώ μεσα σιωνιστικό πασοκικό τσιμπουκόφωνο. Σκουλήκι που θα βαλεις στο κοπρόστομά σου αγωνιστές, αλήτολέρα. Επαγγελματία πληλτρολόγε της πρεσβείας…

  Reply

 2. pirateincl says:

  06/01/2012 at 1:44 pm

  Επανέρχομαι σιντετριμένος απο το σφάλμα που υπέπεσα στο αποπάνω σχόλιό μου, που εξύβρισα τον κύριο ομαδεον με αχαρακτήριστα σχόλια…..
  Χίλια συγνώμη κύριε μουνόπανε που είσαι ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, του αληταρά Τρεμοπουλου και σια. Τετοια κοματόσκυλα απαρτίζουν το “ελευθεριακό” φασιστομπλίκ των ΣΧΣ. Μιλάμε για πολύ “αναρχία’ ρε μάγκα…. απο δω ίσαμε το κοινοβούλιο… ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!!

[…]

Ενας άλλος βλάκας, μετά από αυτόν, ουσιαστικά προσυπογράφει (ή δικαιολογεί) τον προηγούμενο βόθρο. Είναι άλλωστε ανίκανος να δει όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του, δηλαδή όσα είχα εξηγήσει στο σχόλιο που προηγήθηκε των βρισιδιών.

Σήμερα ο ίδιος ιντερνετικός πρωκτο-πρακτορολόγος, ο αποδεδειγμένα χειρότερος από νεοναζί, “σχολίασε” και σε ανάρτηση της “Περιεκτικής Δημοκρατίας” που αναπαρήγαγε το Lenin Reloaded, επισημαίνοντας τα εξής υποκριτικά (όπου το δεύτερο πρόσωπο ενικού θάπρεπε να είναι πρώτο πρόσωπο πληθυντικού) 

pirateincl

Feb 19, 2012 05:19 AM

Nαι… αν “αριστεροί”, ΜΜΕ, καριερίστες, Λαοτζιδες, σε θεωρούν προβοκάτορα, τότε θα πρεπει να αναρωτηθείς τι είδους “αριστερά” είναι αυτή που υποτίθεται δρά για τα λαικά συμφέροντα. Και δεν είναι θέμα “στρατηγικής”. Ειναι θέμα τίμιότητας απέναντι στα λαικά στρώματα να αναγνωρίζεις τις κινητοποιήσεις τους που μπορούν να καταλήξουν και σε εξέγερση. Αλλά όταν φτάνεις να ποινικοποιέίς ακόμα και την πέτρα, τότε καταλήγεις να λασπολογείς ώς “προβοκάτορες” τους εξεγερμενους του πολυτεχνείου του 74, ή “φασίστες” τους αναρχοσυνδικαλιστές της Ισπανικής επανα΄στασης, ή προβοκάτορες και φασίστες όσους μπήκαν μεσα στην αμερικανικη πρεσβεία κάτι χρόνια δώθε βρε, ή κλπ κλπ…

Μήπως καποιοι υπερ επαναστάτες πρεπει να σταματήσουν να βλεπουν τοσο πολύ τηλεόραση, γιατί κατέντησαν απολογητές της Σταη και του Χατζηνικολάου… Βλεπω η καθεστωτική προπαγάνδα εχει πολύ περαση!!

Ξεκολήστε επιτέλους τα μυαλά σας απο τα κάθε είδους “μαντριά” γιατί δεν υπαρχει περιθώριο άλλο, ξεπουληθήκαμε πατοκορφα και κάποιοι αποκλεισμένοι στα δόγματά τους σηκώνουν τις αντίστοιχες παντιέρες.

Μαλακίες τούμπανα,  λέει.

Το μόνο που τον νοιάζει είναι να πατήσει χάμω όλους τους άλλους, ηρωοποιώντας μόνο τον εαυτό του (και την ΠΔ). Αλλά ο ιδρυτής του “Lenin Reloaded” (ως διαχειριστής του) είναι ο  ηθικός αυτουργός για την περαιτέρω εξάπλωση αυτής της καινοφανούς πανούκλας στο ελληνικό διαδίκτυο…

Enhanced by Zemanta

4 Comments »

 1. Νέες… σοφιστείες σε επιχειρήματα (του κώλου) από τον Αντώναρο…

  http://leninreloaded.blogspot.com/2012/02/blog-post_9847.html
  (στο τέλος)

  Όσο για το σύνθημα, “Είμαστε όλοι Έλληνες”, σημερινή εκδοχή ενός γραμματικού τύπου της συμπαράστασης που συμμορφώνεται με τη φόρμουλα “Είμαστε όλοι Χ”, δεν γνωρίζω πότε πρωτοχρησιμοποιήθηκε, γνωρίζω όμως ότι δεν αντέχει όχι απλά στην ιδεολογική κριτική αλλά ούτε καν στην γραμματολογική ανάλυση. Γιατί τι λέει ένα τέτοιο σύνθημα;

  Σημασιολογικά, η φράση δηλώνει την πρόθεση συμπαράστασης, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά αυτό σημαίνει, λογικά, πως η πρόταση είναι διπλά ψευδής. Πρώτον, αν πράγματι ήμασταν “όλοι Έλληνες”, δηλαδή θύματα μιας οικονομικής πολιτικής στην προκειμένη περίπτωση, τότε δεν θα μπορούσαμε και να συμπαρασταθούμε στους Έλληνες, διότι τα θύματα δεν “συμπαραστέκονται” στον εαυτό τους αλλά απλά οργανώνονται για να σταματήσουν να είναι θύματα. Συνεπώς, η πραγματικά λογική διατύπωση θα ήταν μάλλον “Είμαστε όλοι με τους Έλληνες”, μόνο που και αυτή είναι ψευδής, όχι απλώς επειδή δεν είναι στην πραγματικότητα όλοι οι Γερμανοί, Γάλλοι, κλπ με τους Έλληνες (και συνεπώς η πρόταση συγχέει, με περισσή ιδεαλιστική αφέλεια, ένα εμπειρικά μετέωρο κανονιστικό πρόταγμα με την άμεση οικουμενικότητα), αλλά και επειδή δεν είναι καν όλοι οι Έλληνες με τους Έλληνες, διότι “οι Έλληνες” χωρίζονται και αυτοί σε εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, σε θύτες και θύματα μιας οικονομικής πολιτικής, ενός συστήματος οικονομικών αξιών, κλπ.

  Είναι μια κάπως παρήγορη ανακάλυψη ότι αν θεωρήσουμε τη γραμματική ως μέσο ανάλυσης ή ανατομίας της αλήθειας που κρύβει η γλώσσα –δηλαδή, του γεγονότος ότι γνωρίζει πώς να ψεύδεται– η γραμματική είναι ένας ισχυρός σύμμαχος της αυτονομίας της πολιτικής από την ηθική, που, σε τελική ανάλυση, είναι ίσως και το πραγματικό εχέγγυο της δυνατότητας της πρώτης να δώσει συνεκτικότητα και συνέπεια στο καλό.

  Το σύνθημα αυτό πρωτο-χρησιμοποιήθηκε για συμπαράσταση σε αλλοεθνείς κρατουμένους που υφίσταντο βασανιστήρια, αν θυμάμαι καλά…

  Οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ που κάθεται και γράφει ο (παντελώς άχρηστος) καθηγητής συγκριτικής λογοτεχνίας είναι απόρροια του απλού γεγονότος ότι τα ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ μέτρα αυτή τη στιγμή πλήττουν τους Ελληνες ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ,
  με την εξαίρεση βέβαια ελάχιστων πλουτοκρατών (κλπ.) που δεν αλλάζουν τον κανόνα. Επίσης είναι ορθολογικό μήνυμα, γιατί (στα υπονοούμενά του) δηλώνει ότι (ΚΑΠΟΙΑ στιγμή) θα πάθουμε κι εμείς τα ίδια με τους Ελληνες.
  ΣΑΦΩΣ και δεν είναι ίδια τα μέτρα εδώ με εκείνα αλλού. Ο καθηγητής μπουρδολογεί ασύστολα (χρησιμοποιώντας και φανταχτερές αφαιρετικές έννοιες)

  Comment by Omadeon — 19/02/2012 @ 5:21 pm

 2. Συζήτηση στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=27875&start=0 για μέτρα που πρέπει να ληφθούν εναντίον ενός σχολιαστή που γράφει αντίθετα προς τα συμφέροντα της συντονίστριας του φόρουμ κυρίας mary_omikron για τη δωρεάν μεταφορά της κόρης της στο μουσικό σχολείο Μονόπρακτο Θεατρικό Έργο

  MARY_OMIKRON (συντονίστρια –ευνοούμενη του JORGE)

  Jorge πρέπει να κάνεις κάτι εναντίον αυτού του ελεύθερου σχολιαστή. Έχω γράψει ένα ποστ με σκοπό να ακυρωθούν τα κυβερνητικά μέτρα που σταματούν τη δωρεάν μεταφορά της κόρης μου στο μουσικό σχολείο, που είναι μεν γενικό μέτρο λόγω της έλλειψης οικονομικών του κράτους, αλλά εμένα με θίγει, αφού δεν θα πηγαίνει η κόρη μου με το πούλμαν δωρεάν στο μουσικό σχολείο της. Είναι μέτρο που θίγει τη μουσική παιδεία της χώρας μας.

  JORGE (Διαχειριστής)

  Το ξέρω mary_omikron, θα έκανα τα πάντα για σένα, όμως αυτός που τα γράφει δεν είναι μέσα στο φόρουμ μας, για να τον κάνω μπαν. Σε διαβάζει και σε σχολιάζει σε άσχετες ιστοσελίδες, εκεί που δεν μπορώ να τον αγγίξω.

  MARY_OMIKRON (συντονίστρια –ευνοούμενη του JORGE)

  Jorge, δεν μπορείς να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτός με σχολιάζει. Αυτό δεν έχει τολμήσει να το κάνει κανείς στο φόρουμ μας στο MusicHeaven.gr. Κινδυνεύω να καταστραφώ. Αν σταματήσει το κράτος να μεταφέρει δωρεάν με πούλμαν την κόρη μου στο μουσικό σχολείο της, τότε θα αναγκαστώ να την πηγαίνω εγώ, και δεν θα μου μένει χρόνος για να γράφω στο φόρουμ μας και να κάνω μπαν τους ανθρώπους που δεν συμπαθούμε.

  ΓΡΙΑ IXTHIS (φίλη του Jorge)

  Γιατί δεν δοκιμάζεις Jorge να ζητήσεις από όλους τους διαχειριστές των ιστοσελίδων στις οποίες γράφει αυτός ο άθλιος να τον διαγράψουν. Έτσι δεν θα υπάρχει κανένα ενοχλητικό σχόλιό του. Το έχω πει για αυτούς τους ελεύθερους σχολιαστές «αγενείς και ενοχλητικοί σε κάθε τους λέξη».

  JORGE (Διαχειριστής)

  Μα δεν θα τελειώσουμε ποτέ έτσι. Κάθε μέρα θα ανακαλύπτουμε και άλλο μέρος στο οποίο θα γράφει αυτός ο ελεύθερος σχολιαστής.

  ABIECTUS (κολλητός του Jorge)

  Έχω μια ιδέα, να εμφανίζεται κάθε τόσο κανένας μας στα ιστολόγια στα οποία γράφει ο σχολιαστής και να τον προσκαλεί να έρθει να γραφτεί μέλος στο φόρουμ του MusicHeaven.gr

  DOMASTER (κολλητός του Jorge)

  Σωστά. Και μόλις γίνει μέλος, θα τον διαγράψεις. Αυτό θα είναι το τέλος του.

  Comment by lonos — 07/10/2012 @ 1:03 am

 3. […] και ναζιστών, είχα επισημάνει πιο παλιά στο άρθρο “Κοίτα ΠΟΙΟΣ μιλάει ‘κατά της Πρακτορολογίας της […]

  Pingback by Η Χρυσή Αυγή τιμά τον ‘έντιμο αριστερό’ Τάκη Φωτόπουλο (Sieg Heil, Herr Takis)! | OMADEON — 24/09/2013 @ 12:54 am

 4. […] (“έχουν κι αυτοί το δίκιο τους, ρε παιδί μου… αρκεί να μην είναι τόσο βίαιοι, τόσο αποκρουστικοί”- ίσως και νά’λεγε κάποιος… φανατικός φωτοπουλικός, π.χ. αυτός ΕΔΩ) […]

  Pingback by O Τάκης Φωτόπουλος θάβει τους αντιφασίστες Τάκη Ζώτο, Ε. Κουνιάκη, Θ. Καμπογιάννη | OMADEON — 10/10/2013 @ 8:47 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: